Wetboek_dicht

UTRECHT – Het openbaar ministerie vraagt om nieuw onderzoek naar de dood van de 6-jarige Jonathan van der Horst uit Baan. De forensisch deskundige kan tot nu toe niet vast stellen of de de 6-jarige Jonathan van der Horst een niet natuurlijke dood is gestorven. Daarom wordt onderzocht of de jongen last had van een aangeboren hartafwijking.

DNA

Ook komt er aanvullend DNA onderzoek. En er vindt technisch onderzoek plaats naar de kussenslopen. Allemaal om de doodsoorzaak vast te stellen. Dat onderzoek wordt afgeleverd bij de forensisch deskundige. Dan kan deze opnieuw naar zijn conclusies over de doodsoorzaak kijken.

scheiding

De belangrijkste getuige is de stiefvader de 34-jarige Aaron van der H., Maar hij herinnert zich niets van de meer van de dag waarop het jongetje stierf. Hij blijft in de cel want hij wordt beschuldigd van moord. Van der H. zou tijdens de scheiding vaker hebben gedreigd om de het jongetje iets aan te doen. Een datum voor de volgende zitting is nog niet bekend. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

10 oktober 2013 Dove vader moord op zoontje einddossier klaar

19 juli Dove vader rapport over doodsoorzaak nog niet klaar

22 mei 2013 Dove vader ondanks doofheid in de cel voor moord op zoontje

21 februari 2013 Dove vader krijgt 3 maanden erbij na dood zoontje.

14 februari 2013 Dove vader 2 weken vast na dood zoontje

Advertenties