rb_utrecht_reasonably_small_thumb1 UTRECHT – De 33-jarige dove Aaron van der H, is vandaag in de cel in Vught gebleven. Zijn advocaat heeft hem met een keurig briefje afgemeld bij de rechtbank. Die advocaat is er zelf ook niet want er valt ook voor hem niets te doen.

regiezitting

Deze zitting is gepland als regiezitting. Maar de rapporten van het Nederlands Forensisch Instituut zijn nog niet klaar. Het NFI onderzoek nog steeds de oorzaak van de dood van Jonathan van der Horst het 6-jarige stiefzoontje van de verdachte.

polsen

Vader en zoon werd op 11 februari in Baarn gevonden in hun woning aan de Anthony van Dijcklaan in Baarn. Van der H. had in zijn eigen polsen gesneden. Het openbaar ministerie gaat ervan uit dat Van der H. zijn zoontje heeft gewurgd. Van der H. ontkent.Volgens de verdediging is een natuurlijke doodsoorzaak niet uit te sluiten.

Het rapport over de doodsoorzaak is over 2 maanden klaar. De volgende zitting is op 23 oktober. Dan is het wel een regiezitting waarop de verdediging verzoeken kan doen. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

22 mei 2013 Dove vader ondanks doofheid in de cel voor moord op zoontje

21 februari 2013 Dove vader krijgt 3 maanden erbij na dood zoontje.

14 februari 2013 Dove vader 2 weken vast na dood zoontje

Advertenties