DEZE SITE IS VERHUISD. DIT VERHAAL IS MEEVERHUISD : GELDSLAVEN ANDEREVERHALENUITDERECHTBANK.NL

geldslaafUTRECHT – Dat heeft mijn zakenpartner Channel allemaal gedaan. Channel speelde de rol van meesteres Chantal. Ik weet daar niets van. Dat is de verdedigingslinie van de 25-jarige Anneke de B. De B.is oprichter van de inmiddels opgeheven website geldslaven.nl. Haar verdediging zit vol met gaten. Dat is tijdens de zitting al duidelijk. De rechtbank noemt Anneka’s verhaal ongeloofwaardig.

geldslaven

De B. vindt zichzelf een doodnormale zakenvrouw. Ze vertelt aan de rechtbank dat zij

een gat in de markt heeft ontdekt.  Zij heeft zelfs een interview gegeven aan een krant over haar site. Zij bood online vernedering aan. Haar klanten konden een contract afsluiten met haar en dan zorgde zij voor de vernedering. Zij was prinses Chantal en haar laatste geldslaaf heette Sjaak.

Slaaf Sjaak

Sjaak tekende een contract voor 3 jaar en hij zou daar 6000 euro voor betalen. Slaaf Sjaak stuurde foto’s en filmpjes van zichzelf op, die door prinses Chantal online werden gezet. Sjaak moest betalen om die foto’s en filmpjes weer offline te krijgen. Dat geld moest hij in een postbus gooien die Chantal speciaal voor dit spel had gehuurd. Prises Chantal maakte ook een filmpje voor hem waar de dames van K3 de hoofdrol speelden.

politie

Slaaf Sjaak vond het al snel allemaal niet zo leuk meer en hij wilde van zijn contract af . Dat pikten Prinses Chantal en haar vriend niet. Ze wilden betaling van het hele bedrag. Ze dreigden bij hem langs te komen en overal in zijn dorp te vertellen dat hij pedofiel was als hij geen 6000 euro betaalde. Sjaak was in al deze gekte verstandig genoeg om de politie te bellen. Anneke de B. en haar vriend opgepakt in hun auto vol met handboeien en ander seksueel getint wapentuig. Ze verdwenen direct achter de tralies.

goede zeden

Daar zitten ze nu al 4 maanden. Volgens de officier Scharrenborg is de zaak heel simpel. Dit contract is in strijd met de goede zeden. Naleving van dit contract kan niet worden opgeëist. Bovendien hebben Prinses Chantal en haar vriend de strafwet overtreden door slaaf Sjaak te chanteren. De officier eist 20 maanden cel waarvan 8 voorwaardelijk tegen allebei.

kind

Absurd noemt de verdediging die eis. Advocate Esmeralda Vels benadrukte dat de twee verdachten samen voor een kind moeten zorgen. De rechtbank legt 16 op waarvan 6. Ook bepaalt de rechtbank dat Slaaf Sjaak 2000 euro terug moet krijgen. (andereverhalenuitderechtbank.nl)