RB_UTRECHT_reasonably_smallUTRECHT – De rechtbank bepaalt dat de 31-jarige Jeroen van D. terug mag naar de flat die hij heeft opgeblazen. Op 15 augustus wordt Van D. vrijgelaten en de reclassering zal hem dan onnederlands scherp in de gaten houden.

klussen

Van D. zegt zelf dat hij aan het klussen was toen zijn flat ontplofte. Hij had van alles afgeplakt en de officier van justitie verdenkt Van D. ervan dat hij zelfmoord wilde plegen. Van D. raakte zwaar gewond. Hij liep ook nog een gevaarlijke bacterie op in het ziekenhuis maar nu is hij genoeg genezen om naar huis te gaan.

buren

Zijn buren staan doodsangsten uit nu hij terugkomt. En de officier verzet zich tegen het verzoek van advocate Hester Seton. De rechtbank bepaalde 2 weken geleden dat er een reclasseringsrapport moest komen. Maar dat is nog niet klaar. De reclassering krijgt nu tot 15 augustus de tijd om het toezicht op poten te zetten. Van D. blijft in ieder geval vrij tot 22 oktober. Dan is de inhoudelijke behandeling.  (jurgenswart.wordpress.com)

22 oktober 2012 Onhandige klusser moet van de officier terug naar de cel

11 juli 2012 Het psychisch leed van een onhandige klusser

 

18 april 2012 Een onhandige klusser of een agressieve zelfmoordenaar